Manege 't Schijndelse Woud is een gezellige manege gelegen in Schijndel. De manege is aangesloten bij de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS) en beschikt over vier sterren.

 

Bij ons kun je terecht voor leuke, rustige en leerzame lessen, waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staan. Tevens is er de mogelijkheid tot stalling van uw paard of pony en worden er verschillende activiteiten georganiseerd; zoals kinderfeestjes, ponykampen en wedstrijden.

Facebook Schijndelse Woud Instagram Schijndelse Woud Pinterest Schijndelse Woud

Het team bestaat uit gediplomeerde instructeurs, vele vrijwilligers met voldoende kennis en betrouwbare paarden en pony's voor ruiters van alle niveaus.

 

 

Je bent altijd welkom om een kijkje te nemen op manege 't Schijndelse Woud.

Activiteiten in 2017

12 december

Meehelpdag

Op dinsdag 12 december willen veel basisscholen weer gaan staken. Daarom organiseren wij dan weer een gezellige meehelpdag met veel paardenplezier. Kom jij ook? Inschrijven kan via info@schijndelsewoud.nl

Lees meer over de meehelpdag

15 en 22 december

Springlessen

Op vrijdag 15 en 22 december speciale springlessen. Inschrijven kan al, bij paarden of pony's. De lessen vinden in de avond plaats.

Lees meer over de springlessen

27 december

Ponykamp

Ook in de kerstvakantie organiseren we een ponykamp. Het ponykamp start op 27 december en eindigt op 30 december. Het kamp is geschikt voor alle leeftijden. We stemmen de activiteiten af op de deelnemers.

Lees meer over het ponykamp

Contact

Manege Schijndel

't Schijndelse Woud B.V.

Zijweg Dungen 10

5482 SB Schijndel

Contact manege Schijndel

info@schijndelsewoud.nl

Contact manege Schijndel

+31 6 38927957

De manege is van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot  22.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 21.00 uur geopend.

 

Je bent altijd welkom om een bezoek te brengen aan de manege.

Marleen Bijnen